Gebruiksaanwijzingen Mieren-weg

Mieren-weg geurblokjes

Deze blokjes zijn luchtdicht verpakt in een kunststof bakje en blijven daarom praktisch oneindig goed. Deze blokjes lijken veel op mottenballen, maar ze verdampen zelf niet. Alleen de etherische oliën in de blokjes verdampen.

Deze blokjes plaatst u onder terrasstenen en tegels, het gazon of in grote bloempotten. Onder de grond scheiden de blokjes gedurende één seizoen etherische oliën uit.Het blokje plaats u eenvoudig door een terrastegel of terrassteen op te lichten en het blokje in het midden onder de tegel of steen te plaatsen. Een blokje per vierkante meter is voldoende.
In het gazon steekt u met een spade in de grond tot circa 20 cm diep. Vervolgens duwt u de spade van u af, zodat een gleuf ontstaat. Hier laat u een blokje in vallen waarna u de spade verwijdert en het gras weer dicht duwt.

Het grote voordeel van deze blokjes ten opzichte van poeders en korrels is, dat deze blokjes niet wegspoelen en heel lang blijven werken. De blokjes zijn volledig biologisch afbreekbaar, dus ze kunnen na het seizoen blijven liggen.

Om het blokje uit het bakje te halen, legt u het bakje omgekeerd neer en drukt op de onderkant van het bakje tot het blokje los ligt. Vervolgens kunt u het deksel openen en het blokje op de juiste plek laten vallen. Het aanraken met de handen is ook veilig maar uw handen zullen mogelijk wel een tijdje naar het blokje ruiken.

Mieren-weg geurolie

Deze olie bestaat uit pure etherische oliën. Deze oliën zijn zeer krachtig, zoals ook te zien is aan de waarschuwingen op de flesjes. Etherische oliën worden echter veel verkocht aan consumenten die ze verwerken in massage oliën of geurproducten en ook gebruiken met geurlampjes. U kunt ze veilig gebruiken als u de volgende adviezen opvolgt: Voorkom contact met de ogen, de huid, voorkom inslikken, gebruik geen vloeibare etherische oliën als u zwanger bent of borstvoeding geeft, bij morsen op de huid kunnen deze opgenomen worden. Etherische oliën worden veel gebruikt om kwalen te bestrijden. Deze alternatieve geneeswijze staat bekend als de "aromatherapie".

Omdat mieren-weg geurolie sterk geconcentreerd is, is 1 druppel in toegangen tot uw huis en ingangen al voldoende voor een week geurafgifte. 1 druppel op een papieren tissue uitwrijven over sporen laat de herkenningsgeur verdwijnen.

 

NL brievenbuspakje € 4,50.
Nederland pakje € 6,50.
Gratis vanaf € 85,-
Belgie / Duitsland €8,50.
Gratis vanaf € 100,-

Voor 14.00 besteld morgen in huis.

Duidelijke voorraad indicatie.

Discrete verpakking en afzendernaam.

Niet bij buren bezorgen is optioneel.

 

  • www.sisow.nl
  • www.ideal.nl
  • www.paypal.nl
  • bankoverschrijving
  • Motten-weg is een ShopWiki Gecertificeerde Shop
  • postNL verzending

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2012 - 2024 Motten bestrijden | Mottenballen | Motten informatie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel