Links 2

Wax melts.

wax melts

Wax melts zijn geurende blokjes was die in een geurlampje gebruikt worden. De wax melts worden dan i.p.v. water en geurolie gebruikt. Als de wax melt smelt door de hitte van het theelichtje komt de geur geleidelijk vrij gedurende 8 uur.

Waxmelts zijn gemaakt van plantaardige was. Dit in tegenstelling tot scentchips en geurchips. Deze zijn gemaakt van aardolie paraffine.

In ons assortiment hebben wij wax melts in pot van We all love it en losse wax melts van Candlewoods. De waxmelts van Candlewoods hebben dezelfde kleuren en geuren als de Candlewoods geurkaarsen

Jojoba olie

jojoba-olie-oil.jpgJojoba olie wordt veel gebruikt in de huidverzorging. Jojoba oil is eigenlijk jojoba was omdat het geen triglyceride is zoals alle andere basis olie. Daarom voelt jojoba ook niet vet aan en wordt snel door de huid opgenomen. Jojoba olie heeft een hoog gehalte tocopherol en daarom stimuleert jojoba het herstel van littekens, bovendien heeft jojoba een natuurlijke beschermingsfactor 4 tegen de zon.

Jojoba olie kan zowel bij droge huid als bij vette huid gebruikt worden en heeft een ontstekingsremmende werking.

Geurwalhalla's pure jojoba olie is gecertificeerd 100% natuurzuiver en van de beste kwaliteit, afkomstig van koude persing van de noten. Op verzoek sturen wij u het analyse certificaat.

Geurkaarsen

Geurkaars met vijf lonten

In ons assortiment treft u geurkaarsen van diverse merken. Er zijn geurkaarsen vanaf 50 gram t/m 1000 gram.

De bigfoot geurkaarsen zijn bijzonder omdat deze niet in glas zitten. Toch branden ze goed op doordat de kaars uitgehold wordt. Ondanks de grote diameter van deze geur kaars, roet deze niet.  Dit komt door het speciale houten lont. De was is 100% plantaardig. Van bigfoot kaarsen zijn ook niet geurende varianten beschikbaar.

Houtvuur kaarsen zijn 100% plantaardig, dus inclusief de geurstoffen. De kaarsen maken een zacht knetterend houtvuur geluid. Dit gecombineerd met de heerlijke houtgeuren geven de beleving naast een echt houtvuurtje te zitten. De houtgeuren zijn gedestilleerd uit diverse houtsoorten.

De geurkaarsen van Maitre Savonitto, GOA en collines de Provence staan op voorraad, de geur kaarsen van Candlewoods worden op bestelling gemaakt en worden binnen 3 werkdagen verstuurd.

mieren bestrijdenMieren

Bij het bestrijden van mieren is de plek waar de mierenplaag voorkomt van belang. Zo kunnen niet alle mierenbestrijdings middelen buiten of binnen gebruikt worden of hebben alleen op bepaalde plaatsen effect. Daarom kunt u via de linker kolom een keuze maken afhankelijk van de plek van de mierenoverlast of het type middel dat u zoekt.

Citronella Kaarsen

citronella kaarsenCitronella kaarsen worden veel gebruikt op zomeravonden om ongestoord te kunnen genieten. Citronella kaarsen verspreiden de geur van citronella olie, een plantaardige geurstof en een van oudsher gebruikt middel. Sommige mensen waarderen de citronella olie geur zeer maar de meeste mensen vinden het een overheersende geur.

Outdoor kaarsen - Tuinkaarsen

Onze prachtige outdoor kaarsen maken een mooie zomeravond in de tuin nog gezelliger. Deze grote tuinkaarsen in glas zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en navulbaar met losse kaars vullingen. Natuurlijk is er ook een citronella kaars variant beschikbaar maar dan met een betere werking en een meer aangename geur. De 0,25 kg navullingen zijn ook te gebruiken als extra grote drijfkaarsen.

Naast de buiten kaarsen in glas zijn er ook extra grote kaarsen met rustiek / steen look verkrijgbaar. Deze Rock kaarsen hebben een prachtig grof rustiek uiterlijk en zijn een sieraad in elke tuin. Deze extra grote tuinkaarsen hebben een speciaal dik katoenen lont waardoor ze wat wind en spetters kunnen weerstaan. Elke Rock tuinkaars is met de hand gegoten van plantaardige was en heeft een uniek patroon aan de buitenzijde. Daardoor is elke kaars een uniek kunstwerkje.

 

 

Houtvuur Geurkaarsen.

candlewood candles FirewoodKaarsen met geluid. Houtvuur kaarsen zijn de gezelligste kaarsen die er bestaan. Houtvuur kaarsen knetteren zachtjes tijdens het branden net als een houtvuur dat doet. Dit komt door het speciale houten lont. Meer informatie hierover vindt u hier. Bovendien is bij de gegeurde houtvuur kaarsen de natuurlijke geurstof uit diverse houtsoorten gebruikt zodat de beleving om naast een echt houtvuur te zitten erg overtuigend is. In Amerika zijn deze knetterende kaarsen zeer populair, in Nederland zijn ze nog vrij onbekend.

De kaarsen branden veilig en stabiel zonder te roeten. Het krakelende houtvuur geluid is van het begin tot het eind aanwezig.

Onze houtvuur kaarsen zijn 100% plantaardig: het lont is van hout met FSC keurmerk, de was is gemaakt van o.a. duurzame raapzaadolie en de geurstoffen zijn uit de vermelde houtsoorten gedestilleerd (etherische olie).

 

 

Bijenwas kaarsen.

Onze bijenwaskaarsen bestaan voor 100% uit natuurzuivere bijenwas. De kleur van bijenwas kaarsen is warm goudgeel tot geelbruin en de geur is zoet en honingachtig. Bijenwas is een luxe en edele wassoort en helaas veel duurder dan paraffine (een aardolie product) waarvan 96% van de kaarsen wereldwijd gemaakt zijn. 

Bijenwas is net als paraffine flexibel waardoor de wanden van de kaars zachtjes inzakken en naar binnen buigen tijdens het branden. De vlam is wat meer goudgeel van kleur dan de vlamkleur van andere wassen, wat samen met de geelgouden kleur van de kaarsen, een warme sfeervolle uitstraling geeft. Bijenwas kaarsen zijn van nature druip- en roetarm.

 

 

Sojakaarsen.

sojakaarsenOnze sojakaarsen zijn handgemaakte kaarsen van soja was van ecologische teelt. Sojakaarsen branden zeer schoon, lang en stoten geen deeltjes uit die allergische reacties kunnen veroorzaken. Soya kaarsen hebben dus een groot voordeel ten opzichte van standaard paraffine kaarsen die gemaakt zijn van een aardolie product. Wij gebruiken Eco soy wax uit Amerika. Deze soja was is op duurzame wijze tot stand gekomen.

Tijdens het branden van soja kaarsen blijft er een dunne wand staan. Deze wand smelt ongelijk op, wat na verloop van tijd prachtige grillige lichtschijnsels geeft,  zoals op de foto hier naast. De sojakaarsen zijn licht gekleurd, zodat deze allemaal goed het schijnsel van de vlam doorlaten.

 

 

Raapzaad Kaarsen.

raapzaad-kaarsenRaapzaad kaarsen zijn gemaakt van de bewerkte olie van de zaadjes van raapzaad. Raapzaadwas is in Europa de tegenhanger van de in Amerika zeer populaire sojawas wat betreft het gebruik als grondstof voor kaarsen. Raapzaadwaskaarsen zijn echter nog meer milieu en mensvriendelijk dan sojakaarsen.

Sojawas kaarsen en raapzaadwas kaarsen branden en gedragen zich vrijwel identiek. De samenstelling van de was is dan ook bijna gelijk. Deze wassen zijn eigenlijk geen echte wassen maar vallen onder de noemer vetten. 

Daar waar sojawas gemaakt wordt uit het voor mensen geschikte voedingsmiddel sojaolie, wordt raapzaadolie, wat de basis is van raapzaadwas, hoofdzakelijk gebruikt voor biodiesel. Raapzaad wordt bovendien verbouwd op akkers die gedurende een of meerdere jaren braak dienen te liggen om gewasziektes te voorkomen.
Voor het gebruik als kaarsengrondstof in Europa heeft raapzaadwas bovendien het voordeel dat het niet over grote afstanden vervoerd hoeft te worden.

Candlewoods heeft de raapzaad kaarsen zeer zuiver en eenvoudig gehouden. Er worden voor deze kaarsen geen andere materialen gebruikt dan raapzaadwas en katoenen pit. Deze kaarsen zijn dus 100% plantaardig en branden zeer lang en schoon. Raapzaadwas is een vrij zachte en vettig aanvoelende was. Gemorste was kan makkelijk met heet sop verwijderd worden.

 

NL brievenbuspakje € 4,50.
Nederland pakje € 6,50.
Gratis vanaf € 85,-
Belgie / Duitsland €8,50.
Gratis vanaf € 100,-

Voor 14.00 besteld morgen in huis.

Duidelijke voorraad indicatie.

Discrete verpakking en afzendernaam.

Niet bij buren bezorgen is optioneel.

 

  • www.sisow.nl
  • www.ideal.nl
  • www.paypal.nl
  • bankoverschrijving
  • Motten-weg is een ShopWiki Gecertificeerde Shop
  • postNL verzending

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2012 - 2024 Motten bestrijden | Mottenballen | Motten informatie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel