Nieuw

Roxasect ongedierte Bevriesingsspray - Anti Mot - Gifvrij - Geurloos - 500 ml.

Artikel 2 van 44
€ 9,99 (inclusief btw)
Voorraad 7 stuks

Fruitvliegjes, Kakkerlakken, Mieren, Motten, Muggen, Vliegen, Vlooien, Wespen, Zilvervisjes

BEVRIEZINGSSPRAY

Directe bevriezing van insecten

Bevat geen gif en geen insecticiden

Geurloos en vlekt niet

Directe bevriezing voor o.a. spinnen, wespen, zilvervisjes, muggen en motten.

Deze gebruiksklare bevriesingsspray bevat geen insecticiden en geen gif. Werkt door middel van koudetechnologie, die het insect onmiddellijk uitschakelt bij een temperatuur van -45°C. Het verdoofde dier kan dan naar buiten verplaatst worden. Insecten die door de vriesstraal worden getroffen, sterven onmiddellijk of blijven nog enkele uren verdoofd.

Doeltreffend tegen kruipende insecten (o.a. spinnen, kakkerlakken, groene schildwants, duizendpoten) en de meeste vliegende insecten (muggen, motten, wespen indien toegepast met de nodige voorzorgsmaatregelen, met uitsluiting van vliegen, horzels, Aziatische wespen). De bevriezingsspray bevat geen gif, laat geen resten achter en vlekt niet. De spray kan zelfs op witte muren, gordijnen, textiel en op voedseloppervlakken gebruikt worden. De spray laat geen vlekken achter en kan zowel binnen als buiten gebruikt worden.

Gebruiksaanwijzing:

Het product op een afstand van ongeveer 5-10 cm gedurende enkele seconden direct op de insect spuiten, totdat een dun laagje ijs zichtbaar wordt. Gebruik de dispenser die het meest geschikt is voor het te verdelgen ongedierte: in het geval van vliegende insecten het spuitrietje gesloten en naar beneden gebogen houden om een bredere straal te krijgen. In het geval van kruipende insecten en voor plaatselijke toepassingen, het spuitrietje optillen en deze op het insect richten alvorens op de dispenser te drukken. Om te voorkomen dat zeer lichte insecten worden weggeblazen, kan het nuttig zijn zachtjes op de bedieningskop te drukken, waarbij de druk met de vinger wordt geregeld. De spray is te gebruiken in kleine en middelgrote ruimten. Er zit namelijk geen gif in en luchten is dan niet nodig. Schudden voor gebruik. 

Samenstelling

Bevat geen insectciden en geen gif. Werkt op basis van koudetechnologie bij -45 graden ceclsius.

Merk: Roxasect. Inhoud: 500 ml.

NL brievenbuspakje € 4,50.
Nederland pakje € 6,50.
Gratis vanaf € 85,-
Belgie / Duitsland €8,50.
Gratis vanaf € 100,-

Voor 14.00 besteld morgen in huis.

Duidelijke voorraad indicatie.

Discrete verpakking en afzendernaam.

Niet bij buren bezorgen is optioneel.

 

  • www.sisow.nl
  • www.ideal.nl
  • www.paypal.nl
  • bankoverschrijving
  • Motten-weg is een ShopWiki Gecertificeerde Shop
  • postNL verzending

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2012 - 2024 Motten bestrijden | Mottenballen | Motten informatie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel