Roxasect mottenval

€ 5,99 (inclusief 21% btw)
Voorraad 22 stuks
Aantal

Roxasect Mottenval 

- Voor kledingmotten

- 3 maanden werkzaam

- Bevat houder en val

De Roxasect mottenval bestrijdt motten. Gif en reukloze val voor het opsporen van motten in kleding, tapijten, stoffen, gordijnen etc. De Roxasect mottenval bestrijd motten. Wanneer motten op de val terecht komen worden ze vervolgens door de lijmlaag op de val vastgehouden.

Gebruiksaanwijzing:

1. Haal de plastic houder uit de verpakking en vouw deze helemaal open, zodat deze plat is (zie afb 1). Vouw de 2 hoekennaar elkaar toe waarbij de datumindicator aan de buitenkant zichtbaar moet zijn. Schuif de 3 tabs in de gleuven die daarvoor bestemd zijn, zodat de houder goed vast zit. Als de kanten op elkaar zitten kan de driehoek naar onder toegevouwen en vastgeklikt worden. (zie afb2). Druk als laatste de haak eruit, plaats deze omhoog en klik deze vast.

2. Haal voorzichtig aan beide kanten het beschermende papier van het kaartje en schuif het kaartje in de houder. Het kaartje staat haaks op de driehoek en blijft op zijn plek door de daarvoor bestemde gleufjes (zie afb 3).

3. De mottenval kan nu opgehangen worden. Door de datumindicator met het schuifje op de juiste maand te zetten kan worden aangegeven wanneer de val moet worden vervangen. Dat is naa 3 maanden.

De val kan nu opgehangen worden in de kledingkast.

Belangrijk:

Buiten bereik van kinderen houden. Koel en droog bewaren.

Mochten er motten worden gevonden op de val, dan kan dat een indicatie zijn voor een groter probleem. Daarom wordt aangeraden om Roxasect mottenballen, Roxasect mottenpapier of Roxasect mottencassette te gebruiken om motten en mottenlarven te bestrijden.

Merk: Roxasect. Verpakking: 1 houder en 1 lijmkaartje.

Aanbieding

anti-motten-motten-plaag-motten-bestrijden

Gastenboek

  • 18-06-2018 - Hallo,

    Ik heb nu 4 weken last van motten. Ik had...  lees meer
  • 07-06-2018 - Goedenmorgen Eef,
    Shamporellen doodt de eitjes/larven. Plaatselijk kan active-spray goed gebruikt...  lees meer
  • 01-06-2018 - ik ondekte vorige herfst motten flink gevreet in...  lees meer
Plaats een bericht